Комплект ВКРО за монтаж на капак за ревизионен отвор

Комплект ВКРО за монтаж на капак за ревизионен отвор

Как да съчетаете изискания дизайн на скъпите италиански или испански плочки с необходимостта да осигурите удобен достъп до скритата в стената водопроводна инсталация? Това е дилема, пред която се е изправял всеки новодомец или проектант. Как да се справите с нея ще разберете от нас:

Фирма "Видира –България" произведе специален комплект за закрепване на вратичката на ревизионният отвор с магнити.


Как се монтира?

  1. Определете мястото на ревизионният отвор, така че да включва само цели плочки и фризове, като същевременно трябва да е функционален и удобен за обслужване на водопроводната инсталация скрита зад него.
  2. Ъглите във фугите с регулируеми магнити и приспособления за окачване се поставят в желаната фуга на плочката (докато лепилото за плочки не се е втвърдило), насрещните елементи се залепват върху капака. Сложете магнитите в двата горни края на отвора още при лепенето на плочките, които го обграждат, като спазвате правилото и двата да бъдат в една права. Ако не успеете, не се притеснявайте, обикновено местата на магнитите могат да се коригират в малки граници в посока пендикулярна на стената. Корекциите се извършват след пълното стягане на разтвора.
  3. След като се уверите, че сте спазили размерите на отвора, с помощта на бързо стягащ силикон и парчета от плочки съединете подреденият капак. Оставете го да изсъхне.
  4. Наложете капака върху отвора и отбележете местата на магнитите. Залепете металните пластини от комплектите на отбелязаните места на гърба на капака със силикон.
  5. Капака се изгражда от водоустойчив гипскартон, на който се залепват с лепило фаянсовите плочки или облицовка от интериорът на банята - капаците може да се изработят от всички материали, като: плочки, мрамор, гранит, огледало и т.н.
  6. Размерът на капака трябва да е от 15 х 45 см, тоест до 0.5кв.м. и тегло до 10кг.

Съдържание на комплекта за монтаж на капака за ревизионен отвор:

Комплект ВКРО за монтаж на капак за ревизионен отвор
  • 2 ъгъла за фуги с регулируеми магнити (сила на задържане 6кг на всеки)
  • 2 контактни пластини
  • 2 двойни монтажни приспособления за окачване със задържащ механизъм
  • 1 шнур за отваряне

Внимание: Залепването да става с технически силикон-добре е той да бъде от бързо стягащите!

При поръчка, моля заявете артикулния номер: 4646.
Опаковката е кутия, върху която е дадена пълна техническа информация.


Комплектът, притежава маркировка СЕ.